THEATERVOORSTELLINGEN

LIEF ZONDER REDEN 2022 – 2023

In ‘Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot sijpelen door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling.

Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan.

* Muzikale confrontatiekleinkunst
* Veelzijdig talent
* Dubbellaags

LIEN debuteerde in 2020 met haar voorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’. Ze speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen. Scherpzinnigheid in teksten en gevat in muziek. In haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ trekt zij samen met haar band vele nieuwe registers open. Verwonderd door de aan absurditeit grenzende verstoppogingen van de volwassen mens, zet ze het licht aan. Haar lichaam tot spiegel gemaakt, danst zij in onschuld. En dus is alles bespreekbaar geworden. De kwetsbaarheid die ze tegen het lijf loopt is een geschenk waar ze niets voor terug hoeft. Ze is lief zonder reden

Credits voorstelling

Tekst, concept, muziek, zang, piano en spel: Lien Cornelissen
Muziekproductie, drums en gitaar: Dylan Siemerink
Basgitaar: Barend Spaan
Dramaturgie en regie: Sophie Laurence
Zangcoaching: Ruth Elings
Kostuum en props: Nata Ryzh
Beeld: Anne van Zantwijk

IK KOM HIER NIET WEG MET HIPPE SNEAKERS 2020-2022

De avondvullende debuutvoorstelling van LIEN.

Ze verscheen regelmatig voor de rechter, maar tegenwoordig laat ze haar stem horen in een ander theater. Open en kwetsbaar. En dat voel je. Overal waar zij komt is zij nieuw. Zij komt er niet vandaan en weet dat ze er niet zomaar weg komt. Over aanpassen, opnieuw beginnen, jezelf ontdekken en het adviseren van wijze oude mannen die hippe sneakers dragen.

Credits voorstelling

Tekst, concept, muziek, zang, piano en spel: Lien Cornelissen
Muziekarrangementen, drums: Dylan Siemerink
Basgitaar: Barend Spaan