boekingen

WE ZIEN MOGELIJKHEDEN

BOEKINGSOPTIES

Een theatervoorstelling of optreden op locatie naar keuze. Er zijn vele mogelijkheden tot een dag of avond met LIEN. Denk bijvoorbeeld aan een verrassende en muzikale theateravond, een sfeervol theaterdiner, een inspirerende act voor jouw zakelijke evenement of een intieme privé voorstelling speciaal voor jouw familie en vrienden!

Vraag een offerte aan via [email protected] of neem contact op via 06-28202065.

Theater(diner)

Op zoek naar een mooie en inspirerende avond vol liedjes die raken? De theatervoorstellingen van LIEN weten het publiek gegarandeerd te roeren. Laat je verrassen door de mix van persoonlijke en maatschappelijk betrokken anekdotes en muziek. De teksten zijn geschreven door Lien, die zelf vanachter de piano speelt en verder muzikaal wordt begeleid door de band. Heb je een locatie met horecamogelijkheden? Denk dan ook eens aan een aanbod van de voorstelling inclusief diner.

Zakelijke evenementen

De bandleden van LIEN hebben niet altijd puur muziek gemaakt. De jaren waarin Lien werkte binnen het bedrijfsleven en de Rijksoverheid vormen een grote inspiratiebron voor haar teksten. Haar theatervoorstelling laat zien hoe zij naar de Randstad trok om de advocatuur in te gaan en hoe zij zich aanpaste in een voor haar nieuwe wereld. De humoristische wijze waarop zij vertelt en haar liedjes brengt vormen de ideale inbreng van een mooie bedrijfsactiviteit. Bovendien is de voorstelling aan te passen aan actuele onderwerpen die spelen binnen de organisatie om het geheel een extra passende lading mee te geven. Laat je medewerkers, cliënten en je zakelijke netwerk meevoeren door LIEN!

Privé optreden

LIEN speelt haar muziek en theatervoorstellingen ook op locatie voor een privé optreden! Nodig voor een bijzondere gelegenheid vrienden en familie uit en laat je verrassen door de eigenzinnige wijze waarop LIEN het publiek bespeelt. Laat vooral ook weten wat de aanleiding is voor jouw gelegenheid. LIEN improviseert graag met jullie mee voor een extra treffend geheel.

SAMENSTELLING

LIEN is op verschillende manieren te boeken. Samen met jou wordt er gekeken naar een passende samenstelling.

LIEN Band

We komen graag met volledige bezetting bij je aan. Onze band bestaat uit drie leden met een piano, een drumstel en een basgitaar. We kunnen alle instrumenten en onze eigen geluidsinstallatie meenemen. Heb je al instrumenten en/of een geluidsinstallatie staan dan bekijken we in overleg of we hier gebruik van kunnen maken.

LIEN Band akoestisch

Past een kleinere, akoestische setting beter bij jouw locatie of evenement? Als er een piano op locatie beschikbaar is gebruiken we die, anders nemen we onze eigen stage piano mee. De basgitaar blijft zoals je gewend bent en het drumstel wordt in deze akoestische setting vervangen door een andere vorm van percussie.

 

LIEN Solo

Liever een intiem solo optreden van LIEN boeken? Ook dat kan. In overleg bepalen we of LIEN zelf haar piano en apparatuur meeneemt of dat gebruik wordt gemaakt van een piano of vleugel en geluidsapparatuur op locatie.